• Slideshow Informatie
  • Slideshow Informatie
  • Slideshow Informatie
  • Dagchirurgisch centrum

Nieuwe kinderen waarbij gedacht wordt aan retinoblastoom krijgen binnen een week een spoedafspraak bij drs. M.I. Bosscha of prof.dr. A.C. Moll, oogartsen van het retinoblastoomteam. Maak uw afspraak telefonisch via de polikliniek oogheelkunde van het VUmc (020) 444 1170 en vraag naar Gerda Buurmans, Annelies Frankfoorder of Petra Melenhorst, verpleegkundigen van het retinoblastoomteam, of naar bovenstaande oogartsen.

 

Reguliere afspraak

Patiënten zonder spoed krijgen een afspraak op donderdagmiddag. Dan is er een speciaal retinoblastoomspreekuur, het RBS (RetinoBlastoom Spreekuur) Dit spreekuur wordt wekelijks afwisselend door de oogartsen Bosscha of Moll gedaan. Soms wordt deze afspraak gecombineerd met een afspraak bij de orthoptist. Een afspraak op het RBS kan worden gemaakt via de afsprakenbalie oogheelkunde: (020) 444 1170. 

 

Multidisciplinair spreekuur

Sommige patiënten komen op donderdag op het MDS (MultiDisciplinair Spreekuur). Dat is een combinatie afspraak op het retinoblastoom spreekuur samen met andere controle afspraken, zoals bij de orthoptist, de kinderoncoloog (drs. Abbink of drs. Kors), de kinderpsycholoog (Mieke Ouwendijk), de geneticus (dr. Dommering) en eventuele andere afspraken. Voor de volwassen patiënten wordt een combinatie afspraak gemaakt met de volwassenen oncologie. Het doel is dat alle onderzoeken op één dag plaatsvinden. Patiënten die voor dit spreekuur in aanmerking komen krijgen hiervoor schriftelijk een uitnodiging.

 PoliOogheelkunde 

Afspraakgegevens

bezoekadres: polikliniek oogheelkunde, receptie R (tweede verdieping), De Boelelaan 1117, 1081 HV Amsterdam
e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website oogheelkunde: www.vumc.nl/afdelingen/oogheelkunde
website VUmc: www.vumc.nl
afsprakenbalie: (020) 444 1170

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault